gratis e-book

De geheimen van blush nails: Wat je moet weten over deze nagelrevolutie

expertise opleidingen
Blush Gels: Be a Blush Babe

Nagelstyling is voortdurend in beweging, en één van de nieuwste trends die wereldwijd de aandacht trekt, is het gebruik van blush gels. Deze innovatieve producten bieden een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor moderne nagelstylistes en hun klanten. Maar wat maakt blushes zo bijzonder? Laten we eens dieper ingaan op deze fascinerende technologie.

Wat zijn blush gels?

Blush gels, vaak ook bekend als Builder in a Bottle (BiaB), zijn flexibele verstevigingen voor de natuurlijke nagel. Ze zijn ontwikkeld om nagels sterker te maken zonder ze te beschadigen. Door de flexibiliteit van het product kan blush de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder te breken of te scheuren. Dit maakt het een ideale oplossing voor mensen met zwakke, broze of beschadigde nagels.

Blush gels bieden ook esthetische voordelen. Ze zijn verkrijgbaar in prachtige nude-tinten, variërend van milky tot zachte koffiekleuren, die perfect passen bij elke huidskleur, maar ook in fellere kleuren, neon en zelfs in "sparkly", met glitter dus! Deze gels versterken niet alleen de nagels, maar geven ze ook een natuurlijke, verzorgde uitstraling—een look die de voorkeur heeft van veel klanten.

Waarom kiezen voor blush gels?

Er zijn verschillende redenen waarom blush gels een geweldige keuze zijn voor nagelstylistes en hun klanten:

  • Natuurlijke uitstraling: De zachte tinten van blush gels zorgen voor een natuurlijke look die er altijd verfijnd uitziet.
  • Sterke hechting: Dankzij de sterke hechting blijft de blush gel lang mooi op de nagels, zonder af te bladderen.
  • Bescherming van de natuurlijke nagel: Blushes verstevigen de nagels zonder de natuurlijke nagelplaat te beschadigen.
  • Flexibiliteit: De gel beweegt mee met de nagel, wat zorgt voor minder risico op breuken en scheuren.
  • C-curve formatie: Blush gels zijn selfpinchend, wat betekent dat ze de nagel op natuurlijke wijze vormen in een sterke c-curve. Dit maakt de nagels niet alleen mooier, maar ook sterker.

Hoe werkt een blush behandeling?

Een blush behandeling begint met een grondige manicure waarbij de nagelriemen worden verzorgd. Vervolgens worden de nagels geprepareerd voor de applicatie van de blush gel. Deze wordt nagel voor nagel aangebracht, waarbij de gel de nagelplaat egaliseert en verstevigt. Indien gewenst kan er een gelpolish kleur overheen worden aangebracht, gevolgd door een matte of glanzende topcoat. De behandeling wordt afgerond met nagelriemolie en handlotion voor een luxueuze finish.

Voor klanten met zwakke of broze nagels is dit een ideale manier om de natuurlijke nagels te laten groeien en te versterken zonder het gebruik van harde kunstnagels of agressieve chemische middelen.

Blushes en de toekomst van nagelstyling

Blush gels vertegenwoordigen de toekomst van nagelstyling—een toekomst waarin natuurlijke schoonheid en gezondheid centraal staan. Steeds meer klanten kiezen voor deze Natural Nail Treatments omdat ze niet alleen zorgen voor prachtige nagels, maar ook bijdragen aan de algehele gezondheid van de nagels.

Als nagelstyliste biedt dit jou de mogelijkheid om je salon te onderscheiden en je klanten iets unieks te bieden. Het werken met blush gels vereist echter specifieke kennis en vaardigheden om de beste resultaten te bereiken.

Wil jij je specialiseren in blushes en je klanten de ultieme nagelervaring bieden? Bekijk dan onze gespecialiseerde opleidingen:

Ben je benieuwd naar deze revolutionaire producten?

Je kunt de volledige collectie Blushes By Seduction direct bestellen in onze webshop. Ontdek hoe je met Blushes By Seduction jouw salon naar een hoger niveau kunt tillen en je klanten kunt verwennen met deze nieuwste nageltechnologie.

of

Boek een persoonlijke coachingles en kom de blushes ontdekken in mijn salon.

Dit zijn de opties: 

- Kom een dag meevolgen in het salon van Sofie (Meilrijk 32, 3290 Diest)
- Loop je vast met een bepaalde behandeling? Kom zelf een dag werken met jouw klanten onder begeleiding van Sofie in haar salon (Meilrijk 32, 3290 Diest)
- Is er iets waarmee je vastloopt? Bespreek het met Sofie in een call of via WhatsApp.
- Weet je niet welke opleiding het best aansluit bij jouw niveau? Bespreek het met Sofie in een call of via WhatsApp

Opgelet: Shop je vanaf 250EUR excl BTW in onze webshop? Dan krijg je deze dag gratis!

Meer inspiratie nodig? Check ook zeker de leuke sfeervideo's op mijn Youtube kanaal.

Contact

Sofie De Pauw
Meilrijk 32, 3290 Diest
_____________

+32 497 62 58 98
[email protected]
BTW: BE0892.360.408

Join the Nail Club

Mis geen waardevolle tips & tricks! Laat ons samen ontdekken hoe je meer omzet draait, kan streven naar perfectie in je werk terwijl je geniet van meer vrijheid.

IK WIL DIT!