gratis e-book

Hoe kies je de juiste opleiding om een succesvolle nagelstyliste te worden?

ondernemen opleidingen
Sofie als succesvolle nagelstyliste

Ik startte zelf 20 jaar geleden met een bang hartje mijn salon. Nooit gedacht dat mijn salon zo succesvol zou kunnen worden. Nu geef ik graag al mijn kennis door aan jou om jouw droom waar te maken. Doordat ik al heel wat stappen verder sta als jij, kan ik jou alles leren. Van het creëren van natural nails tot de meest uitdagende technische creaties. Ik leer jou niet alleen hoe je mooie nagels kunt creëren, maar hoe jij een salon kunt creëren waar jij goed van kunt rondkomen. Maar goed… hoe kies je nu de juiste nagelopleiding om zeker te zijn dat jij jouw droom van een succesvol nagelsalon kunt waarmaken? Ik help je jouw keuze maken.

Leer van een succesvolle nagelstyliste

Als je droomt van een succesvol nagelsalon, is het ideaal als je kan leren van iemand die de weg al heeft bewandeld. Ik ben super praktisch ingesteld en ik zit boordevol handige trucjes die ik jou wil aanleren. Ik volgde zelf doorheen de jaren telkens heel wat opleidingen van experts in het vak die een stap verder stonden als ik. Dat heeft mij ook gebracht waar ik nu sta.

Sofie als Nail Educator en Business coach

Het runnen van een nagelsalon gaat niet alleen over het creëren van mooie nagels, maar ook over het opbouwen van een bloeiend bedrijf. Ik heb ondertussen al heel wat nagelstylistes geholpen een succesvol salon te creëren. Ik help daarbij niet alleen met het perfectioneren van hun techniek, maar ook met het opzetten van de sterke basisfundamenten van hun salon zodat ze er goed van kunnen rondkomen.

Andere oplossingen in de markt

Er zijn meerdere locaties of mogelijkheden om een nagelopleiding te volgen, zoals vb bij Syntra of bij andere collega-instituten. Het is belangrijk om te kiezen voor een opleiding die niet alleen de technische vaardigheden leert, maar ook de zakelijke aspecten van het runnen van een salon behandelt. Ook vind ik het belangrijk dat je bij iemand terecht komt waar je naar opkijkt, die jij ziet als een rolmodel, waar je een unieke klik mee voelt. Dat werkt ook altijd het beste want dit proces hoort ook leuk te zijn! Enjoy the ride!

Wat maakt de nagelstyliste opleidingen van Sofie anders?

Wat mij onderscheidt van anderen is mijn toewijding en mijn sterke mindset die altijd kiest voor kwaliteit. Dat is ook mijn grootste geheim tot succes. In drukke periodes verwen ik tot wel 16 klanten per dag en mijn trouwe klanten betalen graag voor de waarde die ik lever. Het geeft mij ontzettend veel energie om andere nagelstylistes te zien groeien in mijn opleidingen als ik al mijn kennis en expertise met hen deel.

Als expert in de markt en ervaringsdeskundige weet ik wat werkt en wat niet. Mijn lerarenopleiding komt natuurlijk ook goed van pas als Nail Educator. Ik weet precies wat ik moet doen om jou dit vak te leren. Voor mij voelt de cirkel helemaal rond.

Voeg daar dan nog mijn vleugje perfectionisme en mijn service gerichtheid aan toe, die er echt helemaal voor zorgen dat ik tot het uiterste ga om jou ook op mijn niveau te brengen.

Goedkoop = duurkoop

Het is verleidelijk om te kiezen voor goedkopere opleidingen, maar vaak geldt hier: goedkoop is duurkoop. Investeer liever in een kwalitatieve opleiding en betrouwbare producten om jouw carrière als nagelstylist op te starten of op te schalen.

Niet voor hobbyisten, maar voor professionals die echt een succesvolle nagelstyliste willen worden

Ja je leest het goed! Mijn nagelopleiding is niet voor hobbyisten, maar voor mensen die fulltime en goed willen kunnen leven van hun salon. Het vereist toewijding, passie en de juiste training om een succesvolle nagelstylist te worden. Ik leer je al mijn geheimen die mij gebracht hebben waar ik nu sta.

De juiste opleidingen voor starters en gevorderden

De Nail Business Academy biedt een uitgebreid aanbod aan online en offline opleidingen voor nagelstylisten. Of je nu een beginnende nagelstyliste bent of een ervaren professional, of zelfs een goeroe in de nagelindustrie, mijn trainingen zijn geschikt voor elk niveau. In samenwerking met Magnetic Nail Design heb ik verschillende modules ontwikkeld om je nagelbusiness naar het volgende niveau te brengen. Ik goot de opties overzichtelijk in een stroomdiagram op mijn website. Check hier welke opleiding het best aansluit bij jouw niveau. (link naar opleidingenpagina) Geraak je er niet uit? Stuur me dan even een berichtje op Instagram.

Kwalitatieve producten van Magnetic Nail Design

Ik werk in mijn salon altijd met nagelproducten van leverancier Magnetic Nail Design, dé toonaangevende producent in Europa, omdat ik vertrouw op hun hoogwaardige producten en het belangrijk vindt om met betrouwbare en kwalitatieve producten te werken. Magnetic Nail Design stelt veiligheid boven trends en beschouwen net als ik passie als de sleutel tot succes. Met goed materiaal kan jij ook steeds de beste service aan jouw klanten kunt garanderen en dat is echt wel noodzakelijk om een succesvol salon uit te bouwen. Ik geloof zodanig in de producten van Magnetic dat ik ook hun Belgische distributeur ben. Neem zeker eens een kijkje in mijn webshop.

Een succesvolle nagelstyliste worden? Je moet het natuurlijk wel zelf doen

Belangrijke sidenote (maar deze geldt voor alle opleidingen die je volgt): je moet het natuurlijk wel zelf doen. Jouw nagelstudio staat of valt met jouw eigen mindset, jouw bereidheid tot groei, jouw inzet. Het gaat niet vanzelf komen, maar ik reik je in elk geval alles aan wat je nodig hebt. De rest is up to you! Ik zal in elk geval langs de kant staan te cheerleaderen.

Wil jij mij als Nail Educator alvast wat beter leren kennen? Ga dan aan de slag met mijn gratis business tips. Ik leer je meer over mindset, efficiëntie, perfectionisme, meer klanten, geld, balans, klantenservice en zo veel meer! Bekijk via onderstaande link mijn Nail Business Talk Seizoen 1 op Youtube “Succesvol Nagelstyliste worden met Sofie”:

Nail Business Talk Seizoen 1

Veel kijk- en luisterplezier en tot binnenkort in mijn DM!

Contact

Sofie De Pauw
Meilrijk 32, 3290 Diest
_____________

+32 497 62 58 98
[email protected]
BTW: BE0892.360.408

Join the Nail Club

Mis geen waardevolle tips & tricks! Laat ons samen ontdekken hoe je meer omzet draait, kan streven naar perfectie in je werk terwijl je geniet van meer vrijheid.

IK WIL DIT!