gratis e-book

Verhoog de snelheid van jouw salonwerk met behoud van kwaliteit als Nagelstyliste: tips en ervaringen van een ervaringsdeskundige

opleidingen
Snelheid verhogen salonwerk

Als nagelstyliste wil je natuurlijk het beste voor je klanten: nagels die er prachtig uitzien, lang blijven zitten en snel gezet kunnen worden. Toch is het niet altijd makkelijk om snelheid en kwaliteit te combineren. Heb je al een basisopleiding afgerond, maar wil je je snelheid en efficiëntie verbeteren? Bij de Nail Business Academy begrijp ik deze uitdagingen als geen ander en wil ik je helpen om je salonwerk naar een hoger niveau te tillen. In deze blog deel ik met jou tips, ervaringen en inzichten die je direct kunt toepassen.

De uitdagingen van een nagelstyliste

Nagelstylistes staan voor verschillende uitdagingen in hun dagelijkse werk. Tijd is kostbaar, en je wilt zoveel mogelijk klanten bedienen zonder in te boeten op de kwaliteit. Veel stylistes vinden het lastig om:

  • Sneller te werken: Hoe kun je je snelheid verhogen zonder de kwaliteit te laten verslappen?

  • Perfecte resultaten te behalen: Hoe krijg je nagels strak gelakt tot bij de nagelriem en zorg je ervoor dat ze lang blijven zitten?

  • Je salon efficiënt te runnen: Hoe kun je je dagelijkse werkzaamheden stroomlijnen om meer vrije tijd en een hogere omzet te behalen?

Tips van mijzelf als ervaringsdeskundige:

  1. Werk volgens een vaste routine: Een gestroomlijnde werkwijze kan veel tijd besparen. Zorg ervoor dat je alle benodigde tools en producten binnen handbereik hebt voordat je begint.
  2. Investeer in kwaliteit: Goede producten en tools maken het verschil. Overweeg om te werken met de producten van Magnetic Nail Design voor duurzame en mooie resultaten. Die producten kan je bestellen via mijn webshop. (link)

  3. Focus op techniek: Het verbeteren van je techniek kan je snelheid aanzienlijk verhogen. Ik heb verschillende opleidingen zowel voor starters als voor gevorderden. De meeste opleidingen zijn fysiek in mijn salon, maar ik lanceerde intussen ook mijn eerste online opleiding. Met de “Need for Speed” opleiding leer ik je bijvoorbeeld hoe je minstens 30 minuten per behandeling kunt besparen, maar ook hoe je een perfecte Combi Manicure zet.

  4. Blijf leren en verbeteren: De nagelindustrie is voortdurend in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van de nieuwste technieken en trends door trainingen en opleidingen te volgen.

Ervaringen van mijn cursiste Silke na het volgen van de Natural Nail Basics

“Sofie heeft voor mij een volledig nieuwe wereld geopend, ik heb echt een nieuwe passie gevonden. Vanaf moment 1 dat je binnenkomt voel je je welkom en word je gerust gesteld om te beginnen aan de lessen. Het enthousiasme om anderen iets bij te leren, spat er gewoon van af bij Sofie. Op een heel tijdsefficiënte manier kom je tijdens de lessen enorm veel te weten. Alle vragen die je hebt, kan je afvuren en je krijgt in verstaanbare taal een antwoord. Elke stap die je neemt wordt positief bekrachtigd en elke les ga je naar huis met een mooi resultaat waarmee je meteen aan de slag kunt om je eigen salon te promoten. Ik heb al hard genoten van de lessen en kan niet wachten tot de volgende reeks start! Dikke dikke dikke merci Sofie!” - [Silke Fooy | Silly’s Nails ]

Klaar voor groei en succes?

Ben jij een nagelstyliste die klaar is voor groei en succes? Dan ben je bij de Nail Business Academy aan het juiste adres! Ik bied jou de juiste trainingen die speciaal zijn ontworpen om jouw nagelsalon naar het volgende niveau te tillen.

Je leert van een ervaren docente die zelf 20 jaar actief is in de branche en gemiddeld 12 tot 16 klanten per dag behandelt.

Schrijf je in voor de volgende opleidingen of zet je op de wachtlijst

Meteen doorpakken? Schrijf jezelf in voor mijn online opleiding Need for Speed of zet jezelf op de wachtlijst van de volgende ronde.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe opleidingen, exclusieve tips en alle nieuwe producten en koopjes in onze webshop? Schrijf jezelf dan ook ineens in op mijn nieuwsbrief en mis geen enkele update.

Bij de Nail Business Academy zet ik mij graag in voor jouw succes. Ik wil jou helpen om het beste uit jezelf en je salon te halen, want mijn motto is “Droom niet je leven, leef je dromen”.

Met de juiste kennis en tools kun je je werk efficiënter en plezieriger maken, en je klanten de beste resultaten bieden. Tot binnenkort in 1 van mijn opleidingen!

Contact

Sofie De Pauw
Meilrijk 32, 3290 Diest
_____________

+32 497 62 58 98
[email protected]
BTW: BE0892.360.408

Join the Nail Club

Mis geen waardevolle tips & tricks! Laat ons samen ontdekken hoe je meer omzet draait, kan streven naar perfectie in je werk terwijl je geniet van meer vrijheid.

IK WIL DIT!